Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen - Zetsubou-hen

ダンガンロンパ3 -The End of 希望ヶ峰学園- 絶望編

Необикновеният 77-B клас на академия "Кибоугамине" (Kibougamine) е на път да има още по-ексцентрично допълнение - Чиса Юкизоме (Chisa Yukizome), възпитаничка с прякор „Домакиня на супер гимназиално ниво“ и тяхна нова домашна учителка. Весела, пламенна и способна на много неща, Чиса веднага започва да коригира проблемното поведение на учениците си и да укрепва тяхната взаимовръзка. Може и да не е лесно да се справяш с всеобхватни ученици, вариращи от принцеси и медицински сестри до якудза и невъзможно късметлийски ученици, но всичко е способно със силата на надеждата.

Междувременно Хаджиме Хината (Hajime Hinata), незабележимо момче от училищния „Резервен курс“, копнее за какъвто и да е талант. Един ден, той има неочаквана среща с „Геймъра на супер гимназиално ниво“ Чиаки Нанами (Chiaki Nanami), която му представя нова, изпълнена с надежда перспектива за живота. Въпреки това, без дори да го подозира, ешелонът на училището е на път да изпълни зловещ проект, съсредоточен около Хаджиме, който ще постави "Кибоугамине" и останалия свят на колене.

Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen - Zetsubou-hen проследява ежедневието в академията за култивиране на таланти и тъмнината, която дебне под нея. Докато отчаянието бавно заразява надеждата, плановете се пускат в движение, за да започне най-голямото, най-страшното и най-трагично събитие в човешката история.

Трейлър

За да изгледате всички 9 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Кое е първо "Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen - Mirai-hen" или "Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen - Zetsubou-hen"?

Гледаш първи епизод на Mirai-hen,а после гледаш епизод 1 на Zetsubou-hen. Редуваш ги.

Йей найнакрая го превеждат

къде мога да гледам 2-ри сезон?

Втори сезон е видеоигра. Препоръчвам ти да прочетеш някоя статия с главното, което се е случило в играта.

tova 2ri sezon li e???

Не, това е 3-ти. Втори сезон е видео игра.

не мерси едва минах първия сезон защото беше толкова скучен и ужасен

Не мисля, че анимето е ,,Скучно и ужасно', но това е твое мнение.

брат не твое мнение е

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах