Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen - Zetsubou-hen

ダンガンロンパ3 -The End of 希望ヶ峰学園- 絶望編

Необикновеният 77-B клас на академия Hope's Peak е на път да има още по-ексцентрично допълнение - Чиса Юкизоме (Chisa Yukizome), възпитаничка с прякор „Домакиня на супер гимназиално ниво“ и тяхна нова домашна учителка. Весела, пламенна и способна на много неща, Чиса веднага започва да коригира проблемното поведение на учениците си и да укрепва тяхната взаимовръзка. Може и да не е лесно да се справяш с всеобхватни ученици, вариращи от принцеси и медицински сестри до якудза и невъзможно късметлийски ученици, но всичко е способно със силата на надеждата.

Междувременно Хаджиме Хината (Hajime Hinata), незабележимо момче от училищния „Резервен курс“, копнее за какъвто и да е талант. Един ден, той има неочаквана среща с „Геймъра на супер гимназиално ниво“ Чиаки Нанами (Chiaki Nanami), която му представя нова, изпълнена с надежда перспектива за живота. Въпреки това, без дори да го подозира, ешелонът на училището е на път да изпълни зловещ проект, съсредоточен около Хаджиме, който ще постави Hope's Peak и останалия свят на колене.

Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen - Zetsubou-hen проследява ежедневието в академията за култивиране на таланти и тъмнината, която дебне под нея. Докато отчаянието бавно заразява надеждата, плановете се пускат в движение, за да започне най-голямото, най-страшното и най-трагично събитие в човешката история.

Трейлър

За да изгледате всички 1 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах