Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen - Mirai-hen

ダンガンロンパ3 -The End of 希望ヶ峰学園- 未来編

След като Макото Наеги (Makoto Naegi) и другите оцелели успяват да се измъкнат от академия "Кибоугамине" (Kibougamine) в широкия свят, те скоро се присъединяват към фондация Бъдеще - организация, посветена в борбата с отчаянието. Точно когато изглежда, че всички ще се оправят, Наеги внезапно е арестуван и съден за предателство заради това, че е защитавал злонамерената група „Останки от отчаяние“. Изправяйки се пред всички ръководители на организацията, той се оказва, че заедно с Кьоко Киригири (Kyouko Kirigiri) и Аой Асахина (Aoi Asahina), е изправен пред неизвестна съдба.

Разглежданият казус ескалира до там, че когато предполагаемо непроницаемата сигурност на организацията е хакната от познато лице - Монокума (Monokuma). За голям ужас на Наеги, механичната мечка моментално обявява началото на нова убийствена игра, а моменти по-късно се намира и първата ѝ жертва като отчаян сигнал да възобнови бруталното си завоевание.

В заключителните моменти на увлекателната история на надежда и отчаяние в Danganronpa, Наеги ще трябва още веднъж да разгадае мистерията, докато неговите колеги и приятели не започват да падат около него. Този път обаче играта не дава повече изпитания, сред шестнадесетте участница има само един убиец и тяхната смърт означава края на тази адска игра.

Трейлър

За да изгледате всички 10 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Кога ще качите нов епизод?

Йей превеждат го най накрая

kachete oshte epizodi

Съжалявам за закъснението, до петък ще е качен 2 епизод

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах