Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo

クロスアンジュ 天使と竜の輪舞〈ロンド〉

Благодарение на това, че човечеството получава технологията за данни „Мана“, човешката раса се оказва способна да премахне всички войни, глад, замърсявания и други проблеми на Земята, използвайки силата ѝ, която много наподобява магия. Земята става истинска утопия, потънала в пълен мир и без никакви притеснения.

Първата принцеса на империята Мисуруги (Misurugi), Ангелизе (Angelize). Както при всички останали, тя също няма никакви липси или притеснения. Тя била знаменита сред народа в империята, за която се очаквало да наследи короната. Тя обаче с шок установява истината, че всъщност е Норма. „Норма“ са индивиди, които не могат да използват Мана и които са третирани като еретици или „неща“, а не като хора. След като ѝ отнемат всичко, тя решава да се самоизолира на отдалечен остров.

Това, което я очаква там, се оказва съдбовна среща с група Норма момичета, които не знаят нищо друго, освен да се бият. Момичетата прекарват дните си в яздене на хуманоидни роботи, наречени „Барамейру“ (Barameiru), преследвайки гигантски дракони, опитващи се да нахлуят в човешкия свят от друго измерение. След като ѝ взимат дори името, какво ли ще види воина Анге (Ange) в края на битката? В какво може да повярва? Какво ще получи?

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾