Closers: Side Blacklambs

클로저스 : SIDE BLACKLAMBS

Премиера:
23/12/2016г.
Тип:
ONA
Епизоди:
6
Статус на излъчване:
Завършенo
Български превод:
Да
Статус на превода:
Изоставен
Продължителност:
17 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Animal
Озвучаване:
Корейско
Държава:
Корея
Жанрове:
Action, Fantasy, Sci-Fi, Game, Supernatural

Мистериозни мултивселенни порти се отварят навсякъде по планетата и отприщват световна инвазия на чудовища от други измерения. Нищо не помагало срещу постоянно изливащите се създания. Град след град падали в безмилостна разруха.

Но отварянето на тези порти не предизвиква единствено разруха. Пробудилата се психокинетична сила също позволява малка шепа хора да придобият изключителни умствени способности. С тези психологически воини, правителствата по целия свят успяват да променят хода на войната. След неизразими загуби, хората на Земята поне успяват да затворят източникът на нови и нови чудовища. От там насетне тези екстрасенси започват да бъдат наричани „CLOSERS“, а нашествието на тези чудовища от други измерения - Първата война на измеренията.

Мирът се връща по света и градовете биват възстановени. Организирано е специално изследване на портите, които установява, че те се отварят, когато в тази мистериозна сила има нещо необичайно. Но разбирането им за този феномен все още е недостатъчно. Оцелелите „CLOSERS“ стават част от организация, наречена UNION. Заедно, те изследват психокинетичната сила по целия свят, работейки за предотвратяване на ново нашествие.

Точно тогава, обаче, мултивселенните поврти по целия свят отново започват да се разклащат – тъй като все по-силните и множащи се създания подновяват атаката си над Земята.

Трейлър

За да изгледате всички 1 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾