Clannad: After Story

CLANNAD〜AFTER STORY〜 クラナド アフターストーリー

Clannad: After Story, продължението на поощрения от критиците slice-of-life сериал „Clannad“, започва с дипломирането на Томоя Оказаки (Tomoya Okazaki) и Нагиса Фурукава (Nagisa Furukawa) от гимназията. Заедно те преживяват емоционалното влакче на израстването. Неспособен да избере своя път в живота, Томоя научава стойността на силната работна етика и открива силната подкрепа на Нагиса. Посредством всеотдайността и единството в целите, те продължават да се справят с личните си проблеми, да задълбочават старите си връзки и да създават нови такива.

Времето продължава и в Илюзорния свят. Докато равнините стават студени с наближаването на зимата, Илюзорното момиче (Illusionary Girl) и Боклукчивата Кукла (Garbage Doll) са поставени в трудна ситуация, която разкрива истинската цел на света.

Въз основа на визуалния роман от Кей и продуциран от Kyoto Animation, Clannad: After Story е въздействаща драма, подчертаваща важността на семейството и борбата в това да си възрастен.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

ще се превежда ли изобщо

Може ли някой да го преведе

как е статус завършен? като няма и един епизод

малко надценено защото angel beats е много по-тъжно на края от clannad

Гледал ли си Violet Evengarden

гледах го дори аз признам че е по-тъжно от Clannad: After Story но Clannad: After Story е по-интерстно от Violet Evengarden

Ще го превеждате ли?

това аниме си заслужава дава наистина много добър пример за нас самите и света около нас

ще го преведете ли

Едно от аниметата, на които се късаш от рев, в раздел комедия?

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах