Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

中二病でも恋がしたい!

Всеки минава през етапа от живота си, в който се е смята за специален, различен от масата обикновени хора. Някои от тях могат да стигнат до там, че дори да смятат, че притежават мистични сили или дори да вярват, че произлизат от фантастично царство. Тази "болест" е известна като "chuunibyou" и често е причинител на някои от най-неловките моменти в живота на човек.

За Юта Тогаши (Yuuta Togashi) белезите, които неговият chuunibyou оставя са все още пресни. След като се представя за "Повелителят на черния пламък" в средното училище, когато се връща назад толкова много изпитва срам, че решава да се запише в много далечна гимназия, където никой няма да го разпознае. Оставяйки тъмната история зад гърба си, той копнее за един нормален гимназиален живот.

За съжаление, Юта ще осъзнае, че все още не се е измъкнал от миналото си, когато се запознава с новата си съученичка, самопровъзгласила се за канална връзка с "Wicked Eye", Рика Таканаши (Rikka Takanashi). Когато това ексцентрично младо момиче попада в живота на момчето, неговата мечта за обикновен и безплоден живот бързо се стопява. Chuunibyou demo Koi ga Shitai! е една забавна и трогваща история за момче, което просто иска да остави неловките спомени зад гърба си, заблудите от старото време далеч няма да останат в миналото.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾