Chuan Shu Zijiu Zhinan

穿书自救指南

След смъртта си Шън Юен (Shen Yuan) се оказва в света на Сиенся (Xianxia) романа (роман със свръхестествени бойни изкуства), който оприличава на боклук малко преди да умре. При този жанр се очаква той да се прероди като главния герой, нали?

Грешка. Вместо това, той се преселва в тялото на Шън Цинциу (Shen Qingqiu), основния „злодей-отрепка“, който в романа накрая бива убит от главния герой Луо Бинхъ (Luo Binghe) за това, че е садистичен учител. Решен да избегне същата съдба, Шън Юен използва знанията си за сюжета и тропите на романа, за да спечели симпатиите на героите (особено на главния герой), за да е сигурен, че ще запази живота си.

За негово съжаление той бива съпровождан от подобна на видеоигра „Система“, която следи и оценява действията му, пречейки му да си позволява твърде много своеволия с държанието на героя си и развитието на историята. Ако игнорира предупрежденията ѝ, последиците ще са смъртоносни. Така започва навлизането му в света на култивирането...

Трейлър

За да изгледате всички 10 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Много ми харесва как се развива историята

признавам ....допадна ми нищо, че е 3D

Най-после първи епизод

Първи епизод излезе! Наистина не съм голям фен на такава анимация, но иначе много ми хареса и ще продължа да го гледам 🙂

Ми, честно казано даже и анимацията започна да ме кефи в крайна сметка 😄 Интересно е опредено и със сигурност ще гледам и втори сезон!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах