Hitsugi no Chaika

棺姫のチャイカ

В продължение на 500 години Табу Императора Артур Газ (Arthur Gaz) управлява Империята Газ (Gaz) с железен юмрук, провеждайки нечовешки експерименти върху собствения си народ. Но царуването му приключва преди пет години когато могъщи воини, по-късно известни като „Осемте героя“, го побеждават в битка за столицата. Със смъртта му приключва и 300-годишната война между Империята Газ и съюзът на шест народа.

В наши дни, Тоуру Акура (Tooru Acura) е бивш саботьор от войната, който изпитва затруднения да се установи в мирния свят, тъй като не може да си намери работа, където би могъл да използва бойните си умения. Но възможност пред него все пак се появява, когато се среща с белокос магьосник, наречен Чайка Трабант (Chaika Trabant). С ковчег на гърба си, тя търси разпръснатите останки на баща си, за да му даде подходящо погребение. Заедно с осиновената му сестра Акари (Akari), тя решава да ги наеме като нейни помощници в търсенето. Но Съюзът от шестте народа, който сега сформира „Съвета на шестте нации“, изпраща Алберик Жилет (Albéric Gillette) и хората му от агенция „Клеман“ (Kleeman) да проследят и задържат дъщерята на покойния император Газ - Чайка (Chaika).

С шокиращото откритие за идентичността на Чайка, Тоуру и сестра му трябва да изберат между това да ѝ помогнат да събере останките на тираничния император или да подкрепят мира, който континентът се стреми да поддържа.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾