Captain Tsubasa (2018)

キャプテン翼

Премиера:
03/04/2018г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
52
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
22 мин. на епизод
Аудитория:
G (Всички възрасти)
Студио:
David Production
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Sports
Продуценти:
TV Tokyo, Warner Bros. Japan, NAZ, Shueisha

Captain Tsubasa“ е една страстна история на ученик от началното училище, чиито мисли и мечти се въртят почти изцяло около любовта му към футбола. 11-годишният Цубаса Оозора (Tsubasa Oozora) започва да играе футбол от много ранна детска възраст и макар да е предимно спорт за неговите приятели, то за него се превръща в нещо като мания.

За да преследва мечтата си и да развие своите умения в най-добрата си степен от неговите връстници, Цубаса се мести с майка си в град Нанкацу, който е добре познат с отличните си отбори по футбол. Но макар и в родния си град да е един от първенците, Нанкацу има много по-голяма конкуренция и той ще се нуждае от всичките си умения и талант, за да се открои от тази нова тълпа.

Младото момче се натъква не само на съперници, но и на нови приятели като красивата Санае Наказава (Sanae Nakazawa) и талантливия вратар Гензо Вакабаяши (Genzo Wakabayashi), който споделя същата страст като Цубаса. Освен това ще се и окаже скъп приятел, който да му помага да следва неотклонно мечтите си. Да представя Япония на световното първенство по ФИФА може да е най-голямата мечта за младия Цубаса, но за да стигне до нея ще е нужно много повече от талант.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾