[C] CONTROL - The Money and Soul of Possibility

Парите са сила, а без тях животът е безсмислен. В страна, в която икономиката е пълна каша, второкурсникът по Икономика, Кимимаро Йога (Kimimaro Yoga) разбира добре този факт, тъй като е заобиколен от относително луксозния живот на своите връстници, докато той се опитва да свърже двата края. Въпреки това, светът ми се променя завинаги, когато непознат от горната класа се появява една нощ на вратата му.

Представяйки се като Масакаки (Masakaki), посетителят предлага на Йога да иде в Източната финансова област - място, където парите текат в изобилие, стига човек да предложи своето „бъдеще“ като обезпечение. Въпреки нежеланието, алчността триумфира и Йога приема предложението му, намятайки наметалото на „Entre“. Но той не подозира, че земята на богатствата, в която е на път да иде, е алтернативно царство построено по собствен вкус. В него Entre-сите са принудени да участват в седмичните дуели „Сделки“, залагайки собственото си обезпечение. Принуден да се бори срещу своите сънародници и съдба, Йога трябва бързо да се адаптира в този нов свят, ако се надява да защити своето състояние и бъдеще, и да открие колко всъщност парите наистина си струват.

Трейлър

За да изгледате всички 11 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Анимето си струва ако има икономисти или учещи за такива още повече ще им хареса и и ням как да не минем със вечното. ИСКАМ ВТОРИ СЕЗОН ИМА МАТЕРИАЛ ЗА ТАКЪВ

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах