Busou Shoujo Machiavellianism

武装少女マキャヴェリズム

Първоначално частна академия Аичи Симбиозис е женска гимназия за високата класа. Когато обаче става смесена, момичетата от страх изискват от училището да носят със себе си оръжия. Когато тази промяна е наложена се сформира и петчленната тайна организация „Supreme Five Swords“.

Минават много поколения, а групата постепенно се превръща в инструмент за коригиране на проблемни ученици. От тогава академията започва активно да приема такива проблемни ученици, за да може „Supreme Five Swords“ своевременно да ги коригира.

Номура Фудо (Nomura Fudou) е изпратен в същото училище, след като става част от масивен публичен скандал. Какво ли ще направи, когато единствените възможности, които има след записването си са или изключени, или вече са коригиране като останалите момчета в училището. А те ги коригират не как да е, а като ги принуждават да се обличат и държат като момичета!

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Едно от най яките анимета които съм гледал 😭 🙂

Благодаря че си го превел, ама можеше с по видими букви, все пак анимета е светло, а когато не може да преведеш не слага излишни думи, и последно слагай ги горе, иначе браво

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах