Bungou Stray Dogs 3rd Season

文豪ストレイドッグス 第3期

Премиера:
12/04/2019г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Bones
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Mystery, Seinen, Super Power, Supernatural
Продуценти:
Lantis, Glovision

Насладете се на трети сезон на анимето Bungou Stray Dogs“.

След приключването на тристранната организационна война, правителственият бюрократ Анго Сакагучи (Ango Sakaguchi) си спомня за събитие, случило се преди години, след смъртта на бившия шеф на мафията Port. Осаму Дазай (Osamu Dazai), който по онова време е все още новобранец, е натоварен със задачата да разследва слухове, свързани с мистериозна експлозия, унищожила част от града преди години - и връзката ѝ с предполагаемата повторна поява на бившия бос.

Поради независещи от него обстоятелства той си партнира с Чууя Накахара (Chuuya Nakahara) - надарения, но импулсивен лидер на съпернически клан, известен като „Овцете“, за да разкрие истината за случая и да хвърли светлина върху мита за Арахабаки (Arahabaki)  - бога на огъня, който може би ще отведе Дазай до решението на случая.

Междувременно в наши дни, работата на Въоръжената детективска агенция отново върви както обикновено. Спокойната им почивка обаче няма да продължи дълго, тъй като стари и нови врагове събират сили и се подготвят за нов сблъсък.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾