Bungou Stray Dogs

文豪ストレイドッグス

В продължение на седмици сиропиталището на Ацуши Накажима (Atsuhi Nakajima) е измъчвано от мистичен тигър, който се оказва, че само той вижда. Заподозрян като виновникът зад тези странни инциденти, 18-годишният е внезапно изритан от сиропиталището, оставен да се скита из града гладен и бездомен.

Докато умира от глад на брега на реката, Ацуши спасява един доста ексцентричен човек, на име Осаму Дазай (Osamu Dazai), от удавяне. Странен капризен ентусиаст и свръхестествен детектив, Дазай разследва същия тигър, който тероризира момчето. Заедно с партньора си, Допо Куникида (Doppo Kunikida), те разрешават мистерията, но решението оставя Ацуши натясно. Тъй като се случват различни странни събития, Ацуши се принуждава да се присъедини към тяхната фирма от свръхестествени следователи, занимавайки се с необичайни случаи, които полицията не може да се справи.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Анимето е доста интересно. Само че бих поспорила с жанър "Комедия", защото има доста тъжни моменти. Тези, които искат да почнат мангата. Почнете я, няма да съжалявате! :)

Ima dosta zabawni momenti spored men

Ако си фен на Tokyo Ghoul, ще те изкефи на макс

мн яко амиме

Страхотно аниме, само че има същия проблем като едно-две други - трябва да знаеш за японската литература, за да ти е кеф.

Страхотно аниме! Съвет към всички, които ще го гледат-да го изгледат, и съвет към всички, които го гледат-продължавайте напред!

Много добро аниме. Освен битки, има и много забавни моменти (най-вече).

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах