Bucchigire!

ブッチギレ!

Английско заглавие:
Shine On! Bakumatsu Bad Boys
Премиера:
08/07/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Geno Studio
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Historical, Samurai
Продуценти:
Ai Addiction, bilibili, Twin Engine

В епохата, когато самураите управлявали Япония... Шинсенгуми (Shinsengumi) е унищожен от неизвестен нападател, оставяйки само един оцелял. Седем престъпника са избрани за двойници на Шинсенгуми. За да се защити сигурността на Киото се извършва свръхсекретна операция по заместване.

След безмилостна атака от страна на империалистическа престъпна банда, известна като „Маскираните демони“, Осми отдел на Шинсенгуми - отрядът за опазване на реда в Киото, който остава верен на шогуната - е почти унищожен, а единственият оцелял - Хейсуке Тоудоу (Heisuke Toudou) - е тежко ранен. Подтикнат да възстанови Шинсенгуми от местния феодал Катамори Мацудайра (Katamori Matsudaira), Хейсуке решава да предложи на осем осъдени шанс да се откупят. Те трябва да се откажат от старите си имена и да станат заместници на осемте капитани на Шинсенгуми. Всички приемат, с изключение на един, който се оказва незабавно екзекутиран от бившия наемен убиец Сакуя (Sakuya).

На Тоудоу обаче му е трудно да превърне седемте поправени престъпници в лоялни служители. Заради липсата на дисциплина импулсивният и отмъстителен Ичибанбоши (Ichibanboshi), чието семейство е погубено от ръцете на Маскираните демони, застрашава успеха на стратегията на главният ни герой. Докато последният обещава да защитава шогуната от империалисти и чуждестранни нашественици, други фракции, като групата на Когору Кацура (Kogorou Katsura), започват да осъществяват плановете си с една-единствена цел - да завземат властта в залеза на периода Едо.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾