Btooom!

BTOOOM!

Рюта Сакамото (Ryouta Sakamoto) е безработен, живеещ с майка си, на когото единственото истинско постижение е, че е най-добрият играч на популярната онлайн видео игра "Btooom!". Но спокойният му живот скоро се променя, когато се оказва изолиран на остров в средата на нищото, с малък зелен кристал, закрепен на лявата му ръка, без да има спомени как е стигнал дотам. Шокиран, Сакамото осъзнава, че всъщност някой е решил да пресъздаде играта, която той толкова обича в реалния живот, като залозите са животът или смъртта.

Въоръжен с торба, пълна с уникални бомби, известни като "BIM", целта на играчите е да убият седем от своите съучастници, за да получат своите зелени кристали, използвани като доказателство за победата им, даващи им правото да се завърнат у дома. Въпреки, че първоначално осъжда всяка форма на насилие, скоро Рюта е принуден да се бие, когато осъзнава, че много от другите играчи не са толкова приветливи, колкото изглеждат. Партнирайки си с Химико (Himiko), друг "Btooom!" играч, която се оказва неговата виртуална съпруга, те се опитват да се измъкнат от острова заедно, бавно приближавайки се до истината зад това смъртоносно състезание.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Тъпото е че няма май да има 2 сезон понеже мангата дори до ден днешен не е завършена а са минали 9 години. Имат материал за сезон 2 но е твърде не популярно за да си върнат разходите а и хората ще искат и трети сезон а мангата едва успява да стигне до средата. ако някога се заемат ще е сигурно 2025 или по натам

А е такова готино аниме

Да но просто няма много гледания тоест не им носи пари за това не го продължават

беше добро но ми беше много скучно също

невероятно аниме браво за качването и превода

доста е скучно

Гадост много исках аз да го кача

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах