Boukensha ni Naritai to Miyako ni Deteitta Musume ga S-Rank ni Natteta

冒険者になりたいと都に出て行った娘がSランクになってた

Английско заглавие:
My Daughter Left the Nest and Returned an S-Rank Adventurer
Премиера:
06/10/2023г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Typhoon Graphics
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure
Продуценти:
Bushiroad, NBCUniversal Entertainment Japan, Bushiroad Move

След като губи крака си като начинаещ приключенец, Белгрийв (Belgrieve) „Червената орка“ се оттегля и се връща в родния край на село. Докато събира медицински билки, изтребва магически и диви зверове и помага на селяните със земеделската работа, е трудно да се определи дали главният ни герой трябва да се води приключенец или момче за всичко. И докато върши тези неща, възрастта му бързо наближава тридесет. Един ден, докато търси билки в планината, той открива изоставено дете. С мисълта, че не може просто да го остави, той го води у дома и го отглежда, докато възрастта му не наближава четиридесет.

Вече порасналата му дъщеря Ангелин (Angeline) също иска да стане приключенец, вероятно защото е израснала, наблюдавайки баща си. Въпреки че той от малка я учи как да борави с меч за самозащита, талантът ѝ е доста впечатляващ. С мисълта, че ще е по-добре за нея да не е заседнала на село през остатъка от живота си, Белгрийв я праща в столичната гилдия на приключенците.

След още пет години, който вече е в петдесетте, още действа като псевдоприключенец на село, но дъщеря му, сега изтъкнат приключенец от S класа, не се е прибирала нито веднъж...

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾