BORUTO: Naruto Next Generations

Следвайки успешната развръзка на Четвъртата Световна Шиноби война, Конохагакуре (Konohagakure) се наслаждава на период на мир, просперитет и необикновено технологочино развитие. Всичко това дължи на Съюза на Шинобитата (Allied Shinobi Forces) и на седмия кохаге Наруто Узумаки (Naruto Uzumaki). Сега наподобяващ модерен метрополис, Коноха се е променила, особено живота на шинобитата. Под бдителното наблюдение на Наруто и старите му другари, ново поколение от шинобита са готови да започнат пътя си към това да станат пълноправни нинджи.

Като син на седмия Хокаге, Боруто Узумаки (Boruto Uzumaki) честно става център на вниманието. Въпреки наследения от баща си буйствен и упорит нрав, Боруто е смятан за чудо, способен да разгърне потенциала си с помощта на приятелите и семейството си. За съжаление обаче това само влошава арогантността и желанието му да надмине Наруто, което заедно със забързания начин на живот на баща му, само успява да влоши връзката им. Безгрижният живот на Боруто, обаче, може да бъде застрашен от зловеща сила, циркулираща в селото.

Трейлър

За да изгледате всички 194 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Епизодът ппц е преведен вече и го има качен, но не тук. Нормално е да има забавяне. А и в този сайт се качват много епизоди на ден, затова може да търпите или да потърсите в интернет.

Към всички пускат епизода по късно заради забавяне на истинския епизод и епизода със english sub! И така и бг превода и пускането тук е забавено!!

Кога ще качите епизода?

Колко епизода би трябвало да има Боруто.

Мангата в момента е на 56 chapter , говори се , че след 60 chapter ще има timeskip (което значи Boruto:shippuuden). Анимето в момента има добър pace към adapt-ването на мангата и ако продължава така ( без anime canon eпизоди) по мои лични прогнози до 240-250 ще свърши анимето, но най-вероятно ще продължават с filler и anime canon епизодите!

Хора в аниме планет за влиза много по-трудно отколкото в аниме портал

епизод 194 е много добър

Да бе маняк така е

Всеки епизод на Боруто излиза в неделя !!!!

193 епизод е пуснат почти навсякъде така или иначе изгледах го и не си заслужава чакането

az gi gledah i mislq che tova e po `ko

за да разбера историята трябва ли да гледам филмите преди боруто

Да, по добре ще бъде ако първо изгледаш наруто и после наруто шипуден.

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах