Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai

ぼくたちは勉強ができない

Покойният му баща винаги е казвал, че един безполезен човек трябва да се стреми да бъде полезен, което кара третокурсника Нариюки Юига (Nariyuki Yuiga) да се вземе в ръце и да стане най-добрия ученик, въпреки ниските си оценки. За да даде на бедното си семейство по-добър живот, крайната му цел е да получи специалната ВИП номинация - престижна стипендия, покриваща всичките му бъдещи университетски такси. Въпреки че Нариюки е очевиден претендент за номинацията, той постоянно е засенчван от съучениците си Ризу Огата (Rizu Ogata) и Фумино Фурухаши (Fynuni Furuhashi) в предметите по математика и литература.

За негово удоволствие, Нариюки получава така желаната номинация, но зад нея се крие уловка - той трябва да обучава две от съученичките си, които са безнадеждно зле в предмети, които за него са елементарни! За да станат нещата още по-зле, същите са ужасни във избраните предмети и изобщо не се интересуват от бъдещето си. С наближаване времето за подаване на университетските кандидатури, Нариюки трябва да намери ефективен метод за обучение на момичетата, преди да е станало твърде късно.

Трейлър

За да изгледате всички 2 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

нямам търпение да пуснат нови епизоди :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))😁

o my fucking god nqkoi e pochnal da prewejda

Беше много интересно аниме.
Жалко че няма още БГ превод тук.
Ако някой реши да го преведе да не забрави втори сезон.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах