Boku no Hero Academia (ONA)

僕のヒーローアカデミア

Английско заглавие:
My Hero Academia ONA
Премиера:
16/06/2022г.
Тип:
ONA
Епизоди:
2
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Bones
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Sports, Super Power, School

Епизод 1: HLB

HLB е съкращение от „Hero League of Baseball“ - това е бейзболна лига, основана от професионални герои, които обичат бейзбола!

Това е денят на играта! Последният мач от шампионата на HLB е между двете съперничещи си агенции Gang Orca и Shishido. Те сформират отборите „Орки“ и „Лъвчета“, за да се състезават. В света на HLB няма правила - използването на техните куиркове (Quirks), разбира се, е прието. Точно когато обаче играта е на път да приключи, те са прекъснати от злодей. Кой ще бъде победителят в HLB?!

Епизод 2: Смей се сякаш си в ада!

Деку (Deku), Бакуго (Bakugo) и Тодороки (Todoroki) участват в стаж в агенцията на герой № 1, Ендевър (Endeavor). Една от задачите им е да открият злодея „Смайли“, който рисува драскулки в града. Тъй като обаче спешността е толкова малка, те оставят други про-герои да решат случая.

Един ден Смайли рисува драскулки върху къщата на Ендевър! Вбесен, самият Ендевър и триото от 1-А излизат да хванат злодея. Но чудатостта на злодея се оказва нещо смешно, но силно... То е да кара всеки, който погледне в очите му, да се смее истерично!

Ще успеят ли да заловят злодея и да спрат да се смеят?

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾