Boku no Hero Academia (2016)

僕のヒーローアカデミア

Появата на новооткрити супер сили непрекъснато се увеличава през годините, с цели 80 процента от човечеството притежава различни способности - от манипулиране на елементи до претрансформиране. Това оставя останалата част от света в пълно безсилие, включително Ицуку Мидория (Izuku Midoriya) като един от тях. Още от детинството си, амбициозният ученик в средното училище не иска нищо друго освен да бъде герой. Несправедливата съдба на Ицуку, обаче, го оставя само да се възхищава на други герои и да си води бележки когато може. Но изглежда, че упоритостта му е донесла някои сладки плодове: Ицуку се среща със своя герой номер едно и свой личен идол All Might. Силата на All Might дава уникалната възможност да бъде наследена от друг и той избира самия Изуку за свой наследник!

Издържайки многото месеци на изтощително обучение, Изуку се записва в UA High - престижна гимназия, известна с отличната си програма за обучение на герои, а тази година първокурсниците изглеждат наистина обещаващи. Със своите странни, но талантливи съученици и надвисналата заплаха от злонамерена организация, Изуку скоро ще разбере какво всъщност означава да бъдеш герой.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Най-добрите герой на My hero academia

😂 Ах.. Този Мидория.

Не е истина колко съм ревала на това аниме😂 💕

чак по-добро от наруто не ама си е яко!

малко е като Наруто, но е много добро

Супер мотивиращо аниме!

Анимето е супер 💕 Todoroki е мн як
😻 😻

Ако ви се гледа аниме за супер герои или нещо свързано със супер сили, това е супер добър избор. Развитието на героите и персонажите по време на епизодите и сезоните и реално и с всеки изминал епизод силата на героите нараства, както и емоционалното им развитие. Все има проблеми с които се бори и съперници с които се надпреварва. Има всичко, което е необходимо да нямаш търпение да изгледаш следващия епизод. Силно препоръчвам!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах