Boku no Hero Academia (2016)

僕のヒーローアカデミア

Появата на новооткрити супер сили непрекъснато се увеличава през годините, с цели 80 процента от човечеството притежава различни способности - от манипулиране на елементи до трансформиране. Това оставя останалата част от света в пълно безсилие, включително Ицуку Мидория (Izuku Midoriya). Още от детските си години, амбициозният средношколец не иска нищо друго, освен да бъде герой. Несправедливата съдба на Ицуку, обаче, го оставя само да се възхищава на други герои и да си води бележки когато може. Но изглежда, че упоритостта му е донесла някои сладки плодове - Ицуку се среща със своя герой номер едно и свой личен идол, All Might. Силата на All Might дава уникалната възможност да бъде наследена от друг и той избира именно Изуку за свой наследник!

Издържайки многото месеци на изтощително обучение, Изуку се записва в UA High - престижна гимназия, известна с отличната си програма за обучение на герои, а тази година първокурсниците изглеждат наистина обещаващи. Със своите странни, но талантливи съученици и надвисналата заплаха от злонамерена организация, Изуку скоро ще разбере какво всъщност означава да бъдеш герой.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Dekuuuu!!Супер качество☝️

При тези хора ковид нема ли😂 😂 😂 😂 😂

THE BEST SUPERHERO HISTORY EVER

по - добро anime няма 😍 😍

Този сайт е топ!!!!!!🤪✌✌

Wow... какъв обрат!

Това е най якия епизод

НЕ МЕГА ДА СПРА ДА ГО ГЛЕДАМ ЦЯЛ ДЕН!!!!!!😅

Наистина интересно аниме, препоръчвам го 😊

Да се гледаааа

Любимоо!!! Не мога да спра да го гледам! Невероятно е!

Не очаквах че това е толкова интересно аниме

Не очаквах да има такъв обрат

Много интересно

Не го препоръчвам на хора, които обичат кървави анимета. Според мен анимето има скучна история и герои, но това си е мое мнение.

Дам, съгласна съм. Но някои хора много го харесват някак си.

Значи няма смисъл да го гледам аз :D

🤑 🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻

Най-добрите герой на My hero academia

😂 Ах.. Този Мидория.

Не е истина колко съм ревала на това аниме😂 💕

чак по-добро от наруто не ама си е яко!

малко е като Наруто, но е много добро

Супер мотивиращо аниме!

Анимето е супер 💕 Todoroki е мн як
😻 😻

Ако ви се гледа аниме за супер герои или нещо свързано със супер сили, това е супер добър избор. Развитието на героите и персонажите по време на епизодите и сезоните и реално и с всеки изминал епизод силата на героите нараства, както и емоционалното им развитие. Все има проблеми с които се бори и съперници с които се надпреварва. Има всичко, което е необходимо да нямаш търпение да изгледаш следващия епизод. Силно препоръчвам!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах