Boku dake ga Inai Machi

僕だけがいない街

Когато трагедия е на път да се случи, Сатору Фужинума (Satoru Fujinuma) се оказва изпратен обратно във времето, няколко минути преди инцидента. 29-годишният манга художник се възползва от този мощен, но все още мистериозен феномен, който нарича „Възраждане,“ за да спасява живота на много хора.

Въпреки това, когато бива набеден за убийството на близък за него човек, Сатору е върнат в миналото отново, но този път през 1988 година - 18 години назад в миналото. Съвсем скоро той разбира, че убийството може да е свързано с отвличането и убийството на негов съученик, самотният и тайнствен Кайо Хиназуки (Kayo Hinazuki). Това е неговият шанс да направи нещата както трябва.

Boku dake ga Inai Machi следва Сатору в мисията му да разкрие какво наистина се е случило преди 18 години и да предотврати смъртта на своя съученичка, докато предпазва онези, за които го е грижа в настоящето.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Просто уникално изгледах го за един ден и защо не да го изгледам пак.

Много добро аниме направено е така, че да задържи интереса на всеки който го гледа през нито един епизод не ми стана скучно

това беше много по-добре от Life is strange

Анимето е страхотно

Анимето е невероятно, благодарности за превода!

Историята на анимето е наистина грабваща. Сюжета е така измислен, че те кара да се замислиш за много неща от живота. Има много plot twists и напрежение!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах