Blue Lock

ブルーロック

Премиера:
09/10/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
8bit
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Sports
Продуценти:
TV Asahi, Kodansha, Toy's Factory, Crunchyroll, Bandai Spirits, Bit grooove promotion, Bandai Namco Filmworks, Bandai Namco Music Live

След като се замисля за настоящото състояние на националния футбол, Японската футболна асоциация решава да наеме загадъчния и ексцентричен треньор Джинпачи Его (Jinpachi Ego), за да постигне мечтата си, да спечели Световното първенство. Вярвайки, че в Япония липсва егоистичен нападател, гладен за голове, Джинпачи инициира Blue Lock - подобие на затвор, където триста талантливи нападатели от различни японски гимназии са изолирани и изправени един срещу друг. Последният оцелял от Blue Lock ще спечели правото да стане нападател в националния отбор, а на победените ще бъде забранено да се присъединят към него завинаги.

Избран да се присъедини към този рисков проект е Йоичи Исаги (Yoichi Isagi), нападател, който не успява да даде шанс за националния турнир на гимназиалния си отбор. След като избира да прехвърли топката на съотборник, който пропуска, вместо да вкара гола сам, той няма как да не се запита дали резултатите биха били различни ако беше по-егоистичен. Използвайки тази златна възможност, предоставена от проекта Blue Lock, младият футболист има за цел да изчисти съмненията си и да преследва крайната си цел - да стане най-добрият нападател в света и да поведе Япония до световното първенство.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾