Blood Lad

ブラッドラッド

Стаз Чарли Блъд (Staz Charlie Blood) е силен вампир, който управлява източния квартал на демонския свят. Според слуховете, той е кръвожадно и безмилостно чудовище, докато в действителност Стаз е съвсем обикновен отаку, който е обсебен от японската култура и напълно незаинтересован за човешка кръв. Оставяйки управлението на територията си на своите подчинени, момчето прекарва дните си в мързелуване, включително анимета, манга и видеоигри.

Когато японското момиче Фуюми Янаги (Fuyumi Yanagi) се скита случайно около портала, който води към демоснкия свят, Стаз изпада в истински екстаз. Но точно когато се усеща, че е необичайно привлечен от нея, територията му бива атакувана, водейки до преждевременната смърт на девойката. След като се превръща в скитащ дух, унилият отаку си обещава да я възкреси, тъй като това би означавало да има възможността да пътува до човешкия свят - нещо, за което винаги си е мечтал.

Blood Lad следва историята на Стаз и Фуюми, към които скоро се присъединяват странстващия магьосник Бел (Bell) и полу-върколака Уолф (Wolf), докато пътешестват, търсейки магия, която може да възкресява загиналите.

Трейлър

За да изгледате всички 11 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾