Blood Lad

ブラッドラッド

Премиера:
08/07/2013г.
Тип:
ТВ сериал + OVA
Епизоди:
10
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Brain's Base
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Vampire, Demons, Seinen, Supernatural, Comedy
Продуценти:
Kadokawa Shoten, KlockWorx, flying DOG

Стаз Чарли Блъд (Staz Charlie Blood) е силен вампир, който управлява източния квартал на демонския свят. Според слуховете, той е кръвожадно и безмилостно чудовище, докато в действителност Стаз е съвсем обикновен отаку, който е обсебен от японската култура и напълно незаинтересован за човешка кръв. Оставяйки управлението на територията си на своите подчинени, момчето прекарва дните си в мързелуване, включително анимета, манга и видеоигри.

Когато японското момиче Фуюми Янаги (Fuyumi Yanagi) се скита случайно около портала, който води към демоснкия свят, Стаз изпада в истински екстаз. Но точно когато се усеща, че е необичайно привлечен от нея, територията му бива атакувана, водейки до преждевременната смърт на девойката. След като се превръща в скитащ дух, унилият отаку си обещава да я възкреси, тъй като това би означавало да има възможността да пътува до човешкия свят - нещо, за което винаги си е мечтал.

Blood Lad следва историята на Стаз и Фуюми, към които скоро се присъединяват странстващия магьосник Бел (Bell) и полу-върколака Уолф (Wolf), докато пътешестват, търсейки магия, която може да възкресява загиналите.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾