Bleach: Sennen Kessen-hen

BLEACH 千年血戦篇

Английско заглавие:
Bleach: Thousand-Year Blood War Arc
Премиера:
10/10/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Pierrot
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Adventure, Super Power, Supernatural, Comedy
Продуценти:
Aniplex, Shueisha

Насладете се на продължението на култовото аниме „Bleach“.

Дали всичко това е просто съвпадение, или е било неизбежно? Ичиго Куросаки (Ichigo Kurosaki) придобива силите на жътвар на души в резултат на случайна среща. С новопридобитите си сили, той попада в суматохата на Обществото на душите - място, където се събират починали души. Но с помощта на приятелите си Ичиго преодолява всяко предизвикателство, за да стане още по-силен.

Когато в родния му град Каракура (Karakura) се появяват нови жътвари и нов враг, главният ни герой отново скача на бойното поле със своя меч Занпакуто (Zanpakuto), за да помогне на нуждаещите се. Междувременно Обществото на душите наблюдава внезапно нарастване на унищожени Hollows в света на живите. Те получават и отделни съобщения за изчезнали жители на район Рукон (Rukon District). Накрая Сейрейтей (Seireitei), домът на Жътварите на души, е нападнат от група, наричаща себе си Ванденрайх (Wandenreich).

Предвождани от Ивах (Yhwach), бащата на всички квинти (Quincies), Ванденрайх обявяват война на Жътварите със следното послание - „След пет дни Обществото на душите ще бъде унищожено от Ванденрайх.“ Историята и истината, крити от Жътварите в продължение на хиляда години, най-накрая излизат наяве.

Всичко трябва да свърши, когато започва последната битка на Ичиго Куросаки!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾