Beelzebub

べるぜバブ

Гимназия Ишияма (Ishiyama High) е училище, в което се обучават единствено престъпници. Това е място, където непрепрестанното насилие и беззаконие са норма. Въпреки това има едно-единствено общоприето правило - не се изпречвайте на първокурсника Тацуми Ога (Tatsumi Oga), най-злият боец в гимназията.

Един ден, докато Ога е до коритото на реката, той се натъква на човек, който се носи по течението. След като го съживява, човекът се разполовява по средата, за да разкрие бебе, което пропълзява до гърба му и мигновено се привързва към него. Макар и още да не знае, това бебе се казва Кайзер де Емперана Бийзелбъб Четвърти (Kaiser de Emperana Beelzebub IV), или „Бейби Бийл“ (Baby Beel) за по-кратко, и е син на Демонския Лорд!

Сякаш намирането на наследника на подземния свят не е достатъчно за Ога, който се сблъсква и с Хилдегард (Hildegard), личната прислужница на Бийл. Заедно те ще се опитат да отгледат пеленачето - въпреки че са заобиколени от непълнолетни престъпници и демонски сили, двамата може да се окажат в по-голямо предизвикателство, отколкото са си представяли.

Трейлър

За да изгледате всички 42 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Има доста fun моменти 9/10

avatarДеактивиран акаунтпреди 9 месеца

Ще се преведе ли

и май няма да го преведат до края

Хубаво но защото бебе прилича на зоро и защо е голо знам че има причина но да

Хубаво е и яко също но тия хора и нехора са нормално луди отвсякъде да

Пишете да го гледам ли.

Ах, новата класика... Яко е.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах