Beelzebub

べるぜバブ

Премиера:
09/01/2011г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
60
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Pierrot Plus
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Demons, Supernatural, Comedy, School
Продуценти:
Studio Pierrot, Dentsu, Yomiuri Telecasting, Shueisha

Гимназия Ишияма (Ishiyama High) е училище, в което се обучават единствено престъпници. Това е място, където непрепрестанното насилие и беззаконие са норма. Въпреки това има едно-единствено общоприето правило - не се изпречвайте на първокурсника Тацуми Ога (Tatsumi Oga), най-злият боец в гимназията.

Един ден, докато Ога е до коритото на реката, той се натъква на човек, който се носи по течението. След като го съживява, човекът се разполовява по средата, за да разкрие бебе, което пропълзява до гърба му и мигновено се привързва към него. Макар и още да не знае, това бебе се казва Кайзер де Емперана Бийзелбъб Четвърти (Kaiser de Emperana Beelzebub IV), или „Бейби Бийл“ (Baby Beel) за по-кратко, и е син на Демонския Лорд!

Сякаш намирането на наследника на подземния свят не е достатъчно за Ога, който се сблъсква и с Хилдегард (Hildegard), личната прислужница на Бийл. Заедно те ще се опитат да отгледат пеленачето - въпреки че са заобиколени от непълнолетни престъпници и демонски сили, двамата може да се окажат в по-голямо предизвикателство, отколкото са си представяли.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾