Beatless

С големия напредък в технологиите, човечеството създава hIEs - човекоподобни роботи, които служат като публични и лични слуги на обществото. За разлика от другите, добросърдечният Арато Ендо (Arato Endou) се държи с hIEs като равнопоставени, но и финансовото му положение не му позволява да има свой собствен робот.

Нормалният му живот обаче е напълно разрушен, когато обикновеното му ходене до кварталния магазин не поеме ужасяващ обрат. Порочно нападнат от хакнат hIE, Арато е на прага на смъртта си. За негово щастие е спасен от анормален hIE, който носи оръжеен ковчег. Името ѝ е Ласия (Lacia), една от петте високо напреднали hIE, които наскоро бягат от лапите на мистериозната корпорация MemeFrame.

Изправена пред това хакнат автомобил да ги прегази, Ласия му предлага сделка - в замяна на това, че е спасила живота му, той трябва да се регистрира като неин нов собственик, като по този начин поема пълна отговорност за действията ѝ. Оставен без особено голям избор, той решава да ѝ се довери, позволявайки ѝ да живее в дома му. Въпреки че Ласия започва да се приспособява към новия си спокоен начин на живот, тя предупреждава младия Арато за едно нещо - тя няма душа.

Трейлър

За да изгледате всички 23 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾