Baraou no Souretsu

薔薇王の葬列

Короната на Англия е оспорвана през цялата си история, а през Средновековието поредица от големи граждански войни стават по-известни като „Войната на розите“. Претендирайки правото си на трона, херцогът на Йорк се опитва да свали от престола крал Хенри VI и неговия наследник, за да поеме той титлата на крал.

В един тъмен, изпълнен с много лоши поличби, ден, херцогът се сдобива със син - Ричард Плантагенет (Richard Plantagenet), трети с това име. Нито мъж, нито жена, а вместо това притежава характеристики и на двата пола, Ричард III веднага бива отхвърлен от майка си. Нейната омраза определя детството му, което води до дълбоко отвращение към собственото му тяло и противното обръщение към него, че е демон.

Ричард израства обезпокоен от виденията на бившия враг на Англия, Жана д'Арк, която с присмех му повтаря, че той ще донесе единствено разруха на всички, които го познават. Той вярва, че може да постигне спасение, като помогне на баща си да постигне съдбата си да стане крал. Но след като е прокълнат от очакванията както на майка си, така и на Жана, дали действията на Ричард няма да потопят семейството му в мрак?

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾