Baraou no Souretsu

薔薇王の葬列

Английско заглавие:
Requiem of the Rose King
Премиера:
09/01/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
J.C.Staff
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Historical, Drama, Shoujo, Supernatural
Продуценти:
Lantis, Akita Shoten

Короната на Англия е оспорвана през цялата си история, а през Средновековието поредица от големи граждански войни стават по-известни като „Войната на розите“. Претендирайки правото си на трона, херцогът на Йорк се опитва да свали от престола крал Хенри VI и неговия наследник, за да поеме той титлата на крал.

В един тъмен, изпълнен с много лоши поличби, ден, херцогът се сдобива със син - Ричард Плантагенет (Richard Plantagenet), трети с това име. Нито мъж, нито жена, а вместо това притежава характеристики и на двата пола, Ричард III веднага бива отхвърлен от майка си. Нейната омраза определя детството му, което води до дълбоко отвращение към собственото му тяло и противното обръщение към него, че е демон.

Ричард израства обезпокоен от виденията на бившия враг на Англия, Жана д'Арк, която с присмех му повтаря, че той ще донесе единствено разруха на всички, които го познават. Той вярва, че може да постигне спасение, като помогне на баща си да постигне съдбата си да стане крал. Но след като е прокълнат от очакванията както на майка си, така и на Жана, дали действията на Ричард няма да потопят семейството му в мрак?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾