Bakuman.

バクマン。

Като дете Моритака Маширо (Moritaka Mashiro) мечтае да стане мангака, също като героя си от детинство и свой чичо, известният създадтел на популярна комедийна манга (gag manga), Таро Кавагучи (Tarou Kawaguchi). Но след внезапна трагедия, момчето се отказва от мечтата си и прекарва дните от средното си училище в учене, за да може някой ден да стане офис служител.

Един ден, най-добрият ученик и амбициозен писател от училището, Акито Такаги (Akito Takagi), забелязва подробните рисунки в тетрадката на Моритака. Виждайки огромния потенциал в артистичния му талант, Акито предлага на Мориката да станат двамата мангака художници. След дълго убеждаване, Маширо осъзнава, че ако успее да създаде популярна поредица от манга, то може би ще има възможността да привлече Михо Азуки (Miho Azuki), в което е отчаяно влюбен, да вземе участие в озвучаването на аниме адаптация. Така, двойката започва да създава манга под името на писателя Муто Ашироги (Muto Ashirogi), надявайки се да стане най-известната манга в Япония, която никой не е виждал досега.

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Това е най-най-най-най-доброто аниме правено НЯКОГА!!! И мангата и анимето са едно незабравимо преживяване 😀 Колкото и да гледам - никога не омръзва!! Ако някой още му се чуди - ПОЧВАЙ ГО!! Няма да съжаляваш!!! 😁

Това ще е интересно

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах