Bakugan Battle Brawlers: Mechtanium Surge

爆丸バトルブローラーズ Mechtanium Surge

След като се завръща от враждебните Гундалия (Gundalia) и Неатия (Neathia), Данма Кусо (Danma Kuusou) и компания продължават своя живот по старо му на Земята. Сега, година по-късно, светът във виртуалната реалност на Bakugan Interspace най-накрая се възстановява от извънземното нашествие и отново се превръща в място за събиране и дуели между броулери.

Оказва се обаче, че всеки път, когато бакуганът Пирус Драгоноид (Pyrus Dragonoid) на Данма отприщи силата си в битка, Interspace започва да изпитва нови смущения. Неспособен да използва невероятните сили, предоставени му от Code Eve - Бакуганския майчин дух - той се бори да поддържа контрола над съдържащия се в него Мехтоган (Mechtogan). Когато обаче все пак излиза извън контрол, този мистериозен механизиран субект създава поразии на бойното поле, атакувайки както приятели, така и врагове.

За да станат нещата още по-зле, Bakugan Interspace се оказва отново изложен на риск. Неизвестен ръководител изпраща мутирали Хаос Бакугани в системата, за да промият мозъците на броулерите и да завземат контрола над виртуалния свят. В очакване на неизбежната конфронтация, Данма трябва да открие начин как да задържи разрушителната сила на Мехтогана и отново да обедини броуерлите.

Трейлър

За да изгледате всички 46 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

бате в саита няма ли нещо което не съм гледал като дете

Винаги в нашите сърца

AHHHHHH KAKVA NOSTALGIQ

Доста е готино и гледано отдавна

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах