Bakugan Battle Brawlers: Gundalian Invaders

爆丸バトルブローラーズ Gundalian Invaders

Bakugan Interspace е система за виртуална реалност, в която играчите могат да се борят един срещу друг и да вземат участия в различни турнири. Първоначално създаден в помощ на практиката и подобряването на бакуганските умения на играчите, системата бързо се превръща в място за срещи на много ентусиасти. По време на един от дуелите на Данма Кусо (Danma Kuusou), Interspace крашва, оставяйки го нокаутиран. Преди да се върне в съзнание, той получава видение за страшна Бакуган война.

Експлозията от енергия, която съпътства битката на Данма и която предизвиква срива на системата, изпраща ударни вълни из цялата галактика, привличайки вниманието на Гундалската организация „Дванадесет заповеди“ (Twelve Orders). Те проникват в Bakugan Interspace, търсейки силни броулери, които да се присъединят към тях в предстоящата им война с Неатианите (Neathians), друга извънземна раса.

Данма и компанията му - Шун Казами (Shun Kazami) и Чоджи Марукура (Chouji Marukura) - много скоро се оказват в средата на извънземна война. Въпреки това, колкото и далечен да изглежда този конфликт, той все пак се оказва заплаха за самия суверенитет на Земята и бъдещето на расата Бакуган.

Трейлър

За да изгледате всички 37 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾