Bakemonogatari

化物語

Английско заглавие:
Ghostory
Премиера:
03/07/2009г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
15
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Shaft
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Vampire, Mystery, Romance, Supernatural
Продуценти:
Aniplex, Kodansha

Историята ще ни разкаже за третокурсника Койоми Арараги (Koyomi Araragi), който успява да оцелее вампирска атака, с помощта на Меме Ошино (Meme Oshino) - странен човек, който живее в изоставена сграда. Макар и да е спасен от вампиаризма и сега отново е човек, в него все пак остават някои странични ефекти като свръхчовешки изцерителни способности и засилено зрение. Независимо от това, Арараги се опитва да живее нормален училищен живот, с помощта на своята приятелка и президент на класа, Цубаса Ханекава (Tsubasa Hanekawa).

Когато съученичката му Хитаги Сенджоугахара (Hitagi Senjougahara) пада по стълбите, момчето успява да я улови, откривайки, че тя е неестествено безтегловна. Въпреки протестите на Хитаги, Арараги настоява да ѝ помогне, решавайки да поиска отново помощта на Ошино, същият човек, който някога му е помогнал да се справи със собственото си положение.

В няколко приказки, свързани с демони и богове, Bakemonogatari проследява Арараги докато се опитва да помогне на тези, които страдат от свръхестествени болести.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾