Baccano!

バッカーノ!

В началото на 30-те години на миналия век в Чикаго, трансконтиненталният влак Flying Pussyfoot започва своето легендарно пътешествие, което ще остави следи от кръв в цялата страна. В същото време в Ню Йорк, амбициозният учен Сцилард (Szilard) и нежеланият му помощник Еннис (Ennis) търсят липсващи бутилки на еликсир за безсмъртие. Освен това, войната между мафиотските групи се влошава. На борда на Advena Avis, през 1711-та година, алхимиците са на път да научат цената на безсмъртието.

Въз основа на наградената манга със също заглавие, Baccano! проследява няколко събития, които първоначално изглеждат несвързани, както като време, така и като място, но са част от много по-голяма история  - алхимия, оцеляване и безсмъртие. Сливането на тези събития правят доброжелателните крадци Исаак (Isaak) и Мирия (Miria), свързвайки различни хора, всеки със свои скрити амбиции, създавайки доживотни връзки и последствие, в което всички са участници.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Едно от най-добрите анимета които съм гледал

Едно страхотно аниме. Давам си му десетка <3

За приключилите анимето - има още три епизода в Baccano! Specials!

да попитам само това ли трябва да изгледам или е задължително да гледам и baccano! specials

Бих казала, че е добре е да гледаш и тях

продължение на историята е, така че да

Току що го изгледах и много ми хареса!

Това е едно от най-подценяваните аниме и със сигурност заслужава повече внимание от това! Историята е интересна и те кара да се замислиш, връзките между героите са наистина добри. Успяваш да се пренесеш в света на анимето. Едно от малкото неща, които бих преизгледал няколко пъти.

Страхотна атмосфера! Рядко се правят от този тип анимета (или най-малкото не са популярни). Носи духа на Агата Кристи, заклевам се.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах