Baby Steps

ベイビーステップ

Премиера:
06/04/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
25
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Pierrot
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Sports, Romance, School
Продуценти:
NHK

Усърдният и прилежен почетен ученик Ейичиро Маруо (Eiichirou Maruo) решава да спортува повече в малкото си останало свободно време, което има на разположение, защото се притеснява за здравето си. Заради това, след като вижда флаер, момчето решава да се присъедини към Южния клуб по тенис.

По време на пробния си период в клуба, той се запознава с Натцу Такасаки (Natsu Takasaki), друга първоркусничка като него, решена да стане професионална тенисистка заради любовта си към спорта. За разлика от нея, ориентираният към науките живот на Ейичиро съществува, защото вярва, че е това е призванието му, а не защото му се наслаждава особено. Монотонните му дни обаче са към своя край, тъй като колкото повече играе тенис, толкова повече се очарова от този спорт.

Baby Steps разказва историята на момче, което иска да се възползва максимално от своята трудолюбива и перфекционистка природа, за да разработи свой уникален стил на игра. Малко по малко уменията на Ейичиру започват да се усъвършенстват, карайки го да се надява, че някой ден и той ще застане на равно с най-добрите играчи в тениса.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾