Ayakashi Triangle

あやかしトライアングル

Премиера:
10/01/2023г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
Connect
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Romance, Supernatural, Comedy, Ecchi
Продуценти:
Aniplex, Yomiuri Telecasting, Chugai Mining, Shueisha, BS11, Marui Group

Мацури Казамаки (Matsuri Kazamaki) и Сузу Канаде (Suzu Kanade) са приятели от детинство, свързани от общата си способност да виждат аякаши (ayakashi) - йокай духове, търсещи жизнена сила, която да погълнат. В гимназията обаче отношенията им се влошават. С нарастването на едностранчивите чувства на Сузу се задълбочава и разликата във вижданията им за аякаши - Мацури смята, че всички те са заплаха за приятеля му, докато Сузу е аякаши медиум - човек, който излъчва значително количество жизнена сила в сравнение с обикновен човек - и обича всички тях, въпреки риска.

Когато двамата се натъкват на говореща бяла котка на име Широгане (Shirogane), те не знаят, че това всъщност е четиристотингодишен аякаши, известен като „Краля на аякаши“. Той е твърдо решен да придобие още повече сила, като погълне Сузу. Мацури обаче се впуска да я спаси, запечатвайки силите на Широгане, а аякашито използва джуцу, за да го превърне в момиче!

Мацури се заклева да предпази Сузу от по-нататъшна вреда като неин най-добър приятел, но трябва да се научи да се държи като момиче, докато дядо му - известен нинджа екзорсист - не успее да отмени джуцуто. Междувременно приятелката му трябва да се справи с романтичните си чувства към Мацури, след като той вече не е момче. Но когато изгората ѝ взема Широгане за свой домашен любимец, бъдещето на двамата изглежда все по-несигурно.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾