Atri: My Dear Moments

アトリ マイ ディア モーメンツ

Премиера:
??/2024г.
Тип:
ТВ сериал
Статус на излъчване:
Предстоящо
Студио:
TROYCA
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Drama
Продуценти:
Aniplex

В близкото бъдеще внезапно и необяснимо покачване на морската вода оставя голяма част от човешката цивилизация под вода. Икаруга Натцуки (Ikaruga Natsuki), който губи майка си и крака си при злополука преди няколко години, се завръща разочарован от суровия живот в големия град, за да открие стария си селски дом, наполовина погълнат от морето. Останал без семейство, той притежава само кораба и подводницата, оставени му от баба му океаноложка, заедно с нейните дългове.

Единствената му надежда да възстанови изгубените си мечти за бъдещето е да се възползва от възможността, предоставена му от подозрителната събирачка на дългове Катрин (Catherine). Двамата отплават, за да претърсят потъналите руини на лабораторията на баба му и да намерят съкровището, което според слуховете тя е оставила там. Но това, което намират, не е богатство или скъпоценности, а странно момиче, което лежи заспало в ковчег на дъното на морето - Атри (Atri).

Атри е робот, но външният ѝ вид и богатството ѝ от емоции биха заблудили всекиго, че е живо, дишащо човешко същество. В знак на благодарност, че е спасена, тя сключва сделка с Натцуки - „Искам да изпълня последната заповед на моята господарка.

В едно малко градче, което бавно се обгръща от океана, за едно мистериозно момиче-робот ще започне едно незабравимо лято...

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾