Asobi Asobase

あそびあそばせ

По време на голямото междучасие, чуждестранната новопрехвърлена ученичка, която не знае английски, Оливия (Olivia) и наивната гръмогласна Хонда Ханако (Honda Hanako) играят на "погледни на другата страна". Жестокото им поведение подхранва гнева на безизразната Номура Касуми (Nomura Kasumi) - самотница, която постоянно се дразни от по-голямата си сестра, тъй като има склонността винаги да губи игри от нея. Нежелаейки да се състезава, Касуми отказва предложението на Оливия да се присъедини към забавлението им. В крайна сметка обаче се включва, отприщвайки собствената си дяволитост. Между странното трио скоро започва да разцъфва приятелство, заради което решават да сформират "Клуб за забавление", където ще са свободни да възобновят шумните си и обикновено пакостливи шеги.

Училищният живот никога няма да е скучен, когато момичетата от Asobi Asobase са готови да се забавляват, независимо дали се провалят по английски, дали се опитват отчаяно да станат популярни или са хващани от учителите в неподходящ момент.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

може ли някой да го преведе😢

avatarДеактивиран акаунтпреди 3 месеца

Само да отбележа, че Asobi Ni Iku Yo и Kamigami no Asobi НЕ СА подобни анимета на Asobi Asobase, само една и съща дума присъства в заглавията. Подобни са Yuru Yuri, Nichijou, Danshi Koukousei no Nichijou, Grand Blue, Gintama, Azumanga Daioh или Yuyushiki...

Те са някакви автоматични предложения и не са много точни 😆

avatarДеактивиран акаунтпреди 3 месеца

:)) Предполагах. Затова реших да улесня евентуалните заинтересовани с още по темата :))

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах