Arslan Senki: Fuujin Ranbu

アルスラーン戦記 風塵乱舞

Английско заглавие:
The Heroic Legend of Arslan: Dust Storm Dance
Премиера:
03/07/2016г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
8
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
LIDENFILMS
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Historical, Shounen, Adventure, Drama, Supernatural
Продуценти:
Mainichi Broadcasting System, Magic Capsule, Ultra Super Pictures, Graphinica, NBCUniversal Entertainment Japan

Продължавайки в стремежа си да завземе Екбатана (Ecbatana), принц Арслан (Arslan) и неговата дружина тръгват към града. Но след като получава новина, че съседното кралство Туран (Turan) започва атентат срещу крепостта Парсиан (Parsian) в цитадела Пешавар (Peshawar), принцът е принуден да се върне обратно, за да защити крепостта. На фона на задържане на нахлуващи сили, парсийската армия е посрещната от неочакван посетител.

Докато Арслан се връща в Пешавар, принц Хермес (Hermes) предприема леко отклонение от сблъсъка си с братовчед си, за да търси легендарния меч Рукхнабад (Rukhnabad), който би му предоставил правото да управлява и да вземе обратно това, което смята, че е негово по право. След откриването на изгубения артефакт, обаче, острието е откраднато от храмовите рицари на Луситания (Temple Knights of Lusitania), подтиквайки маскирания войн да ги преследва. Междувременно в Екбатана, плененият крал Андрагорас III (Andragoras III) намира възможност да нанесе удар и започва да прави своя ход.

Докато се сблъскват отделните страни на парсийския кралски конфликт, правото на Арслан да възседне на трона попада под атака. Но независимо от препятствията по пътя им, младият принц и неговата лоялна дружина воини се задължават да възстановят предишната слава Парс (Pars).

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾