Arslan Senki: Fuujin Ranbu

アルスラーン戦記 風塵乱舞

Продължавайки в стремежа си да завземе Екбатана (Ecbatana), принц Арслан (Arslan) и неговата дружина тръгват към града. Но след като получава новина, че съседното кралство Туран (Turan) започва атентат срещу крепостта Парсиан (Parsian) в цитадела Пешавар (Peshawar), принцът е принуден да се върне обратно, за да защити крепостта. На фона на задържане на нахлуващи сили, парсийската армия е посрещната от неочакван посетител.

Докато Арслан се връща в Пешавар, принц Хермес (Hermes) предприема леко отклонение от сблъсъка си с братовчед си, за да търси легендарния меч Рукхнабад (Rukhnabad), който би му предоставил правото да управлява и да вземе обратно това, което смята, че е негово по право. След откриването на изгубения артефакт, обаче, острието е откраднато от храмовите рицари на Луситания (Temple Knights of Lusitania), подтиквайки маскирания войн да ги преследва. Междувременно в Екбатана, плененият крал Андрагорас III (Andragoras III) намира възможност да нанесе удар и започва да прави своя ход.

Докато се сблъскват отделните страни на парсийския кралски конфликт, правото на Арслан да възседне на трона попада под атака. Но независимо от препятствията по пътя им, младият принц и неговата лоялна дружина воини се задължават да възстановят предишната слава Парс (Pars).

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля някой да го преведе .

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах