Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou

ありふれた職業で世界最強

Седемнадесет годишният Хаджиме Нагумо (Hajime Nagumo) е типичният средностатистически отаку. Обикновеният му живот на будуване през нощта и спане в училище ще се преобърне с главата надолу, когато той и целият му клас са призовани във фантастичен свят! Там те са третирани като герои и им е възложена задачата да спасят човешката раса от пълното ѝ изчезване. Но това, което за повечето отакута би било мокър сън, много бързо се превръща в истински кошмар за Хаджиме. Докато другите от класа му са дарени с невероятни сили, той притежава единствено умението за трансмутация. Подиграван и тормозен от съучениците си, че е слаб, той много скоро се оказва в пълно отчаяние. Дали ще успее да оцелее в тази опасен свят на чудовища и демони само с прославената си ковашка сила?

Трейлър

За да изгледате всички 17 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Ще има ли 2ри сезон

Браво за превода уникално аниме едно от любимите ми

кога ще има нови епизоди някой да знае нещо ???

Едно от моите любими амимета😍 😍 😍

И аз съм на същото мнение 😍😍

Благодаря за превода! Относо анимето, наистина не е лошо, има какво да се случи, така че се надявам да подготвят втори сезон.

Това аниме ми хареса! Вампирката е много готина! Главният герой как почна да ги мачкоти! Обожавам такива анимета! Това ми напомня за Кenja no Мago, както и за Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu. Пръскал съм се с тези анимета.

Много яко аниме мерси за превода 😁

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах