Aria the Animation

Премиера:
06/10/2005г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Български превод:
Да
Статус на превода:
Завършен
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
G (Всички възрасти)
Студио:
Hal Film Maker
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Sci-Fi, Shounen, Slice of Life
Продуценти:
TV Tokyo, Shochiku, Mag Garden

Пренесете се спокойно в Нео Венеция (Neo Venezia) - град на планетата Аква (Aqua, известна преди като Марс). До 24-ти век хората намират начин да колонизират необитаемата дотогава планета. Колкото и футуристично да звучи това, Нео Венеция все още изобилства от селска красота - гондолите по широките канали и водни пътища са основният начин на придвижване. Самият град е точно копие на Венеция от Манхоме (Manhome, планетата, известна преди като Земя).

За да са сигурни, че както жителите, така и туристите ще се възползват максимално от многобройните чудеса на града, са създадени компании, предлагащи екскурзии с гондоли, една от които носи името Aria Company.

Това е работното място на Акари Мизунаши (Akari Mizunashi), свободолюбива тийнейджърка от Манхоме, която сега е начинаеща ундина (титлата, която се дава на екскурзоводите). Присъединете се към Акари, докато се запознава отблизо с други ундини, туристи, жители на Нео Венеция и дори със самия град, като по пътя си научава много ценни житейски уроци, като например прекрасната истина, че съществуват такива неща като чудеса, създадени от човека.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾