Aria the Animation

Премиера:
06/10/2005г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
G (Всички възрасти)
Студио:
Hal Film Maker
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Sci-Fi, Shounen, Slice of Life
Продуценти:
TV Tokyo, Shochiku, Mag Garden

Пренесете се спокойно в Нео Венеция (Neo Venezia) - град на планетата Аква (Aqua, известна преди като Марс). До 24-ти век хората намират начин да колонизират необитаемата дотогава планета. Колкото и футуристично да звучи това, Нео Венеция все още изобилства от селска красота - гондолите по широките канали и водни пътища са основният начин на придвижване. Самият град е точно копие на Венеция от Манхоме (Manhome, планетата, известна преди като Земя).

За да са сигурни, че както жителите, така и туристите ще се възползват максимално от многобройните чудеса на града, са създадени компании, предлагащи екскурзии с гондоли, една от които носи името Aria Company.

Това е работното място на Акари Мизунаши (Akari Mizunashi), свободолюбива тийнейджърка от Манхоме, която сега е начинаеща ундина (титлата, която се дава на екскурзоводите). Присъединете се към Акари, докато се запознава отблизо с други ундини, туристи, жители на Нео Венеция и дори със самия град, като по пътя си научава много ценни житейски уроци, като например прекрасната истина, че съществуват такива неща като чудеса, създадени от човека.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾