Arcana Famiglia

アルカナ・ファミリア -La storia della Arcana Famiglia

На остров Регало (Regalo), група от мафиотски изглеждащи защитници със свръхестествени сили, наречени Аркана Фамиглия (Arcana Famiglia), защитават хората от всеки, който би им навредил. Членовете на тяхната организация, които са сключили договор с таро карти, притежават различни способности, като огромна сила, невидимост или власт да виждаш в сърцето на някого.

Мондо (Mondo), лидерът им и техния „Татко“ в семейството, съобщава на рождения си ден, че скоро се оттегля от длъжността си. Той планира да проведе Аркана Дуело (Arcana Duello) - състезание, в което ако победиш, ще получиш титлата на татко и всяко нещо, което поискат. В състезанието, обаче, има и още нещо... който победи ще получи дъщеря му Фелисита (Felicità) за своя жена! Огорчена от този факт, силната Фелисита решава също да се включи в съревнованието, за да си проправи пътя в живота. Докато тя се бори за своята свобода, съперниците се борят за нейното сърце.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Честно казано, не разбирам защо толкова го хвалите това при положение, че сюжетът нямаше грам развитие, а половината епизоди бяха филъри 😕

Анимето е много готино. Жалко, че няма втори сезон. Можеше още да се развие историята.

Много интересно аниме

Готино отоме, препоръчвам за любителите!

Анимето е страхотно. В vbox7 ги има всички епизоди преведени на български.

Благодаря всички епизоди са добавени и тук! 😊

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах