Aoharu x Kikanjuu

青春×機関銃

Премиера:
03/06/2015г.
Тип:
ТВ сериал + OVA
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Brain's Base
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Sports, Comedy
Продуценти:
TBS, DAX Production, chara-ani.com, Sony Music Communications, King Records, NichiNare

Хотару Тачибана (Hotaru Tachibana) има силно чувство за справедливост и просто не може да спре да преследва тези, които избират да извършат злоумишлени действия. Освен това, Хорару всъщност е момиче, която обича да се прави на момче. След като дочува слухове, че най-добрият ѝ приятел е измамен от популярен домакин на местен клуб, тя решава да накаже злосторника. При пристигането си в клуба, обаче, тя е изправена пред домакина Масамуне Мцуока (Masamune Matsuoka) и неговата така наречената "игра за оцеляване". В нея губи първият, който е ударен от куршум на пистолет-играчка.

След разрушителна битка, която води до загубата на Хотару, Масамуне принуждава младото "момче" да се присъедини към неговия екип за оцеляване, Toy Gun Gun. Така, "той" ще може да погаси своите дългове за вредите, които е причинил на клуба. Въпреки че първоначално е недоволна от този обрат на събитията, Хотару бързо започва да се радва на онова, което трябва да предложи и вече е решена да изплати дълга си. С времето тя започва да се сприятелява с останалите от екипа и се надява да участва в реализирането на мечтата им да спечелят турнира Top Combat Game - съревнование, което ще определи най-добрият отбор за оцеляване в Япония.

Въпреки, че "момчето" влага най-доброто от себе си, има само два малки проблема – тя е ужасно зле в играта и Toy Gun Gun не позволява в членовете си да вземат участие жени!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾