Ao no Orchestra

青のオーケストラ

Английско заглавие:
The Blue Orchestra
Премиера:
09/04/2023г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
25 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Nippon Animation
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Music, Drama, School

Хаджиме Аоно (Hajime Aono) е живял за звука на цигулката си. Още от малък той се възхищава на баща си, световноизвестен цигулар, който го вдъхновява да започне да свири на този инструмент. Но след горчивия развод на родителите си Аоно се заклева никога повече да не свири и тръгва към гимназията без никаква посока и перспектива.

По време на час по физическо възпитание, неспортуващият Аоно е ударен с топка в лицето и се озовава в лазарета. Там той се запознава с дръзката Рицуко Акине (Ritsuko Akine), която започва да свири на цигулка в стаята, вярвайки, че е сама. След минал инцидент обаче се появяват слухове, че тя е хулиганка, което я изолира от връстниците ѝ - факт, за който момчето не подозира.

Акине мечтае да се запише в училище с оркестър, но аматьорското ѝ свирене и липсата на музикални познания изключително много дразнят Аоно. Виждайки, че това е отлична възможност двамата да се сприятелят, учителката им предлага Аоно да я научи да свири на цигулка - нещо, с което бившият цигулар е категорично против. Въпреки това, докато двойката прекарва повече време заедно, те скоро се научават да се разбират и да си помагат един на друг, а Аоно може би най-накрая ще открие изгубената страст и мелодия в живота си.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾