Ao no Hako

アオのハコ

Английско заглавие:
Blue Box
Премиера:
?/10/2024г.
Тип:
ТВ сериал
Статус на излъчване:
Предстоящо
Студио:
Telecom Animation Film
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Sports, Romance, School
Продуценти:
Unlimited Produce by TMS

Тайки Иномата (Taiki Inomata) е третокурсник в академия Еймей (Eimei Academy) - интегрирано училище с голяма спортна програма. Присъединил се към гимназиалния отбор по бадминтон, той се опитва да посещава откритите тренировки възможно най-рано. Но независимо колко рано отива, момчето винаги пристига втори в залата. Човекът, който е една крачка преди него, е Чинацу Кано (Chinatsu Kano), първокурсничка и негова тайна любов.

Тя е изгряващата звезда на баскетболния отбор, а разликата между нея и Тайки не може да бъде по-голяма. Въпреки че последният е приличен играч на бадминтон, популярността му не е близка до тази на Чинацу, което прави още по-малко вероятно чувствата му да бъдат отвърнати. Въпреки това, по странен обрат на съдбата, тя се оказва в къщата му!

В желанието си да се превърне в достоен неин партньор, момчето преследва същата мечта като своята любима - да участва в националния шампионат. Тайки започва да тренира по-усилено от всякога, всичко в името на изграждането на силна връзка с новата си съквартирантка.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾