Ao haru ride

アオハライド

Премиера:
08/07/2014г.
Тип:
ТВ сериал + OVA
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Production I.G
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Drama, Shoujo, Slice of Life, Comedy, School
Продуценти:
Mainichi Broadcasting System, Movic, Sony Music Entertainment, TOHO animation, Shueisha, BS11, Animatic, Hakuhodo DY Media Partners, Sony PCL

Футаба Йошиока (Futaba Yoshioka) е била атрактивна и популярна ученичка в средното училище, харесвана от противоположния пол, но отлъчвана от момичетата. Независимо от това, тя успява да пренебрегне всичко това, защото единственото мнение, от което се интересувала, е на Коу Танака (Kou Tanaka), съученик, с когото е споделила подслон в един дъждовен ден, последвано от други скъпоценни и значими преживяваня. Дори успява да направи планове с тихото и невинно момче за летния фестивал, но заради едно просто недоразумение и изчезването на Танака, тя остава сама без приятели.

Сега, в гимназията, Футаба не е типична девойка. Решена да стане любимката на класа, тя отбягва нежеланото внимание и вместо да се държи сладко и женствено, тя се откроява със своето мъжкаранско поведение и раздърпан вид. Но светът ѝ се обръща с главата надолу когато единственото момче, което някога е харесвала, неочаквано не се появява отново в живота ѝ, но името му вече е Коу Мабучи (Kou Mabuchi) и то му не е единственото, което се е променило.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾