Ao haru ride

アオハライド

Футаба Йошиока (Futaba Yoshioka) е била атрактивна и популярна ученичка в средното училище, харесвана от противоположния пол, но отлъчвана от момичетата. Независимо от това, тя успява да пренебрегне всичко това, защото единственото мнение, от което се интересувала, е на Коу Танака (Kou Tanaka), съученик, с когото е споделила подслон в един дъждовен ден, последвано от други скъпоценни и значими преживяваня. Дори успява да направи планове с тихото и невинно момче за летния фестивал, но заради едно просто недоразумение и изчезването на Танака, тя остава сама без приятели.

Сега, в гимназията, Футаба не е типична девойка. Решена да стане любимката на класа, тя отбягва нежеланото внимание и вместо да се държи сладко и женствено, тя се откроява със своето мъжкаранско поведение и раздърпан вид. Но светът ѝ се обръща с главата надолу когато единственото момче, което някога е харесвала, неочаквано не се появява отново в живота ѝ, но името му вече е Коу Мабучи (Kou Mabuchi) и то му не е единственото, което се е променило.

Трейлър

За да изгледате всички 14 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Zashto Yuri-chan e tolkova cute

Анимето е супер! Стана ми едно от любимите!

Ще има ли втори сезон?

Едва ли, защото анимето е старо

moje bi shte ima kraq na 2022

Въпреки популярното търсене, аплодираното от критиката аниме на shoujo тепърва ще осигури подновяване на сезон 2 от Production IG

Поредицата също не е отменена, така че някои фенове все още избират да се придържат към този проблясък надежда, въпреки че не са чували за подновяване на сезон 2 от дълго време.

Ще има СЕЗОН 2!!!!!!!!!!!!!! Но няма да се скоро сигорно другата годин

Анимето е прекрасно.

Анимето е много хубаво. Препоръчвам го на всички.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах