Another

アナザー

През 1972 година, по време на учебната година ученик от клас 3-3, на име Мисаки (Misaki), от средното училище „Йомияма Норт“ (Yomiyama North Middle School) внезапно умира. Оттогава град Йомияма (Yomiyama) е обгърнат от страшна атмосфера на тъмни тайни, скрити дълбоко в него.

Двадесет и шест години по-късно, 15-годишният Коичи Сакакибара (Kouichi Sakakibara) преминава в клас 3-3 на Йомияма Норт (Yomiyama North) и скоро открива, че странно мрачно настроение витае над всички негови съученици. Освен това се оказва заинтригуван от мистериозната Мей Мисаки (Mei Misaki), която носи превръзка на окото. Останалата част от класа, заедно с учителите, обаче, се държат все едно изобщо не съществува. Без да обръща внимание на предупрежденията на всички, включително и на самата Мей, Коичи започва да се приближава не само до нея, но и до истината, стояща зад зловещия феномен, преследващ клас 3-3 на Йомияма Норт.

Another следва историята на Коичи, Мей и техните съученици, които са привлечени от загадъчната серия от неизбежни трагични събития - но разкриването на ужаса около Йомияма може да коства най-ценното за тях.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Анимето беше уникално, но края беше ме очакван и на някои части плаках

края бе неочакван, но добър

Интерестно аниме и малко объркано.... не е за всеки така че ако не сте по кръв по добре си го спестете. Интересна история и неучакван завършек.

Много беше хубаво.

Страхотно аниме. Много ми хареса. Жалко, че няма повече от този жанр.

Който е правел субтитрите евала за табелката и телефона изглеждаха някви мн легит

От 8:59 до 9:13 нямаше субтитри и не разбрах нищо

Много хубаво аниме, неочакван край. Супер много ме впечатли<3

Анимето беше много добро края беше съвсем неочакван за мен :)

половината видео няма субтитри

защо липсват соптитри

има ама се появяват към краините минути

защо няма субтитри

Чудесно аниме

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах