Another

アナザー

През 1972 година, по време на учебната година ученик от клас 3-3, на име Мисаки (Misaki), от средното училище „Йомияма Норт“ (Yomiyama North Middle School) внезапно умира. Оттогава град Йомияма (Yomiyama) е обгърнат от страшна атмосфера на тъмни тайни, скрити дълбоко в него.

Двадесет и шест години по-късно, 15-годишният Коичи Сакакибара (Kouichi Sakakibara) преминава в клас 3-3 на Йомияма Норт (Yomiyama North) и скоро открива, че странно мрачно настроение витае над всички негови съученици. Освен това се оказва заинтригуван от мистериозната носеща превръзка на окото ученичка, Мей Мисаки (Mei Misaki). Останалата част от класа, заедно с учителите, обаче, се държат все едно изобщо не съществува. Без да обръща внимание на предупрежденията на всички, включително и на самата Мей, Коичи започва да се приближава не само до нея, но и до истината, стояща зад зловещия феномен, преследващ клас 3-3 на Йомияма Норт.

Another следва историята на Коичи, Мей и техните съученици, които са привлечени от загадъчната серия от неизбежни трагични събития - но разкриването на ужаса около Йомияма може да коства най-ценното за тях.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Много добро аниме!

Чудесно аниме

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах