Another

アナザー

Премиера:
10/01/2012г.
Тип:
ТВ сериал + OVA
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
P.A. Works
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Horror, Mystery, Supernatural, School, Thriller
Продуценти:
Lantis, Kadokawa Shoten, Toho, KlockWorx, Bandai Namco Live Creative, NTT Docomo

През 1972 година, по време на учебната година ученик от клас 3-3, на име Мисаки (Misaki), от средното училище „Йомияма Норт“ (Yomiyama North Middle School) внезапно умира. Оттогава град Йомияма (Yomiyama) е обгърнат от страшна атмосфера на тъмни тайни, скрити дълбоко в него.

Двадесет и шест години по-късно, 15-годишният Коичи Сакакибара (Kouichi Sakakibara) преминава в клас 3-3 на Йомияма Норт (Yomiyama North) и скоро открива, че странно мрачно настроение витае над всички негови съученици. Освен това се оказва заинтригуван от мистериозната Мей Мисаки (Mei Misaki), която носи превръзка на окото. Останалата част от класа, заедно с учителите, обаче, се държат все едно изобщо не съществува. Без да обръща внимание на предупрежденията на всички, включително и на самата Мей, Коичи започва да се приближава не само до нея, но и до истината, стояща зад зловещия феномен, преследващ клас 3-3 на Йомияма Норт.

Another следва историята на Коичи, Мей и техните съученици, които са привлечени от загадъчната серия от неизбежни трагични събития - но разкриването на ужаса около Йомияма може да коства най-ценното за тях.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾