Amnesia

След като припада на работното си място, една млада дама се събужда в задната стая на кафенето, в което работи, без да си спомня за живота си или за хората около нея. Двама от приятелите ѝ, които разбира, че се казват Шин (Shin) и Тома (Toma), са извикани, за да я отведат безопасно у дома. След като остава сама, тя се запознава с призрачния Орион (Orion), който само тя може да чуе и види. Той ѝ обяснява, че е загубила спомените си заради случайното му посещение на този свят, затова и предлага да ѝ помогне да си върне спомените.

Връщането на загубените ѝ спомени обаче, без да се притеснява за хората около себе си, може да се окаже доста по-трудно, отколкото осъзнава. В допълнение към мрачния Шин и свръх защитния Тома, тя трябва да е предпазлива и да не предизвиква подозренията на очарователния Икки (Ikki), на умния Кент (Kent) и на загадъчен мъж, който се крие в далечината. Тъй като амнезията ѝ я заплита в животите на всеки от тези мъже, нейните фрагментирани спомени започват да се възобновяват парче по парче и тайните на обстоятелствата ѝ бавно излизат наяве.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

де да ги знам

Доста странно аниме. Не бих казал, че е от любимите ми, но може би, защото е предназначено повече за женската аудитория.

Анимето е страхотно. В vbox7 ги има всички епизоди преведени на български.

А общо колко са епизодите ???

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах