Akatsuki no Yona

暁のヨナ

Английско заглавие:
Yona: The girl standing in the blush of dawn
Премиера:
07/10/2014г.
Тип:
ТВ сериал + OVA
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Pierrot
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Shoujo, Comedy
Продуценти:
VAP, Hakusensha, AT-X, Delfi Sound, Marvelous AQL, Tokyo MX, Age Global Networks, Docomo Anime Store, Top-Insight International Co., LTD.

Принцеса Йона (Yona) живее луксозен и спокоен живот, напълно защитена от проблемите на привидно спокойното царство на Коука (Kouka). Но ѝ е подложен на смъртна опасност след внезапното убийство на царя и предателството на любимия ѝ братовчед Су-уон (Su-won). Принудена на избяга със Сон Хак (Son Hak), който ѝ е както приятел от детството, така и неин бодигард, наивната принцеса скоро открива, че Кoука не е идиличното място, което някога си е представяла. Бедността, борбата за живот и корупцията изплуват безпощадно, правейки желанието ѝ за възстановяване на трона да изглежда като една мечтана фантазия.

Въз основа на популярната манга с едноименно заглавие от Музихо Кусанаги (Mizuho Kusanagi), Akatsuki no Yona проследява историята на Принцеса Йона в едно себеизрастващо приключение, изправяйки се пред суровата реалност на своето царство. Водена единствено от мистериозна легенда, Йона трябва да открие начин да възстанови предишната слава на Кoука, докато е безмилостно преследвана от силите на новия крал на царството.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾