Akame ga Kill

アカメが斬る

Нощно нападение (Night Raid) е тайният убийствен клон на Революционната армия (Revolutionary Army) - бунтовници, събрани, за да свалят министър-председателя Чест (Prime Minister Honest), чиито ласкателство и алчност за власт го карат да се възползва от неопитността на детския император. Без силен и благосклонен лидер, останалата част от Night Raid е оставена да се удави в бедност, съперничество и разрушение. Въпреки че всички членовете на Night Raid са опитни убийци, те разбират, че взимането на живот далеч не е похвално и вероятно ще бъдат изправени на съд, тъй като безмилостно премахват всеки, който стои по пътя на революцията.

Най-новият член на веселата група убийци е Тацуми (Tatsumi) - наивно момче от отдалечено село, предприело пътуване, за да помогне на бедния си роден град. Той е възхитен не само от идеалите на Night Raid, но и от тяхната решителност. Akame ga Kill! следва Тацуми, който се бори с Империята и се изправя лице в лице с мощни оръжия, вражески убийци, предизвикателства пред собствените си морала и ценности и какво наистина означава да бъдеш убиец с кауза.

Трейлър

За да изгледате всички 24 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Уникално аниме, благодаря за превода :)

неповторимо аниме браво за превода и качването

Защо главният герой умира

Всъщност главния герой е Акаме. Даже името на анимето ти го казва

Но ако си гледал анимето, ще знаеш, че главният герой всъщност си беше Тацуми, не Акаме, макар и анимето да е кръстено на нея.

Това е най-тъжно и геройско аниме ,което съм гледал благодаря😢 😂 😭

Едно от първите ми анимета. Видях ревю за него по Next TV , както и на Terraformars.
Анимето ми е любимо.

Здравей! Това аниме няма добавени все още епизоди, за гледане онлайн в сайта, затова виждаш само трейлъра. Аниметата с епизоди (с бг субтитри) са обозначени с 🇧🇬 българско флагче и няма значение дали се гледат през телефон или компютър.

На мен не ми излиза плейъра а само трейлъра. Има ли общо с това че гледам от телефон?

Едно страхотно аниме, в което има всичко - от масово колене до любов. Лично за мен е 10 от 10!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах