Air Gear

エア・ギア

Air Trecks или още известни като AT са моторизирани и футуристични ролери, които са новата мания подлудила нацията. Въпреки, че всеки AT идва с ограничител на скоростта, общност от смелчаци, известни като „Буреносните ездачи“, са достатъчно смели, за да го премахнат. Използвайки AT в подземни битки, отделни екипи залагат ценни части на ролерите или емблеми от отбора - техният символ на гордост - за да доминират по улиците.

В тази ера живее Ицуки Минами (Itsuki Minami), ученик в средното училище, който е известен с участията си в улични боеве. Винаги искащ да достигни до нови висоти, до които никой друг не е в състояние, безразсъдният пънкар е готов да се справи с всяко предизвикателство, което му се изпречи на пътя. Заедно с него са и най-добрите му приятели Казума Микура (Kazuma Mikura) и Онигири (Onigiri). Въпреки това, когато открива чифт Air Trecks в къщата си, неговият път към истинската му страст се отваря - да управлява небето!

Трейлър

За да изгледате всички 26 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Едно много готино аниме. На мен лично много ми допадна.

Има превод на това аниме защо не е качен тук?

Може ли да ми кажеш къде да намеря следващите епизоди или направо следващия сезон? ще е супер ако са с превод но ако не са пак те моля да ми кажешл

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах