Abenobashi Mahou☆Shoutengai

アベノ橋魔法☆商店街

Премиера:
04/04/2002г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
Gainax, Madhouse
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Parody, Comedy, Ecchi
Продуценти:
Dentsu, Starchild Records, Imagica, Rakuonsha, King Records

Сатоши "Саши" Имамия (Satoshi "Sasshi" Imamiya) вярва, че неговият живот е пълна бъркотия, както единствено един 12-годишен младеж може. Загубил своята колекция от карти, неговата детска дилема се влошава когато той научава, че приятелката му от детство Аруми Асахина (Arumi Asahina) ще се мести.

Неочаквано, проблемите им са заличени сюрреалистично и те биват пренесени в странните светове на научната фантастика, магията и война. Всеки опит за бягство само ги изстрелва в друга чужда земя. Скоро, двамата осъзнават, че всеки от тези светове е просто отражение на техния собствен град. Но има две непознати лица - чувственият Муне-муне (Mune-mune) и загадъчният синекос Еутус (Eutus) - и те може да са ключа за спасението от тяхното затруднение.

Abenobashi Mahou Shoutengai проследява комедийния подвиг на двамата герои, Саши и Аруми, в отчаяния им опит да се върнат у дома. Но когато двамата разплитат история, обхващаща цели поколения, те започват да се чудят дали причината за тяхната ситуация не е по-лична, отколкото си първоначално смятат. Връщането вкъщи наистина ли е това, което желаят?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾